dimecres, 31 d’octubre del 2012

Colette



El multimarca de referència a nivell mundial i una visita obligada de la capital francesa.

Colette
Quan parlem de Colette, no només parlem de moda, si no de lifestyle, doncs aquesta botiga de 4 plantes situada al cèntric carrer parisenc de Saint Honoré, acull els productes d' avantguarda de moltes disciplines, des de sabates i complementes, fins als gadgets electrònics més inversemblants.

La botiga

A botiga consta de 4 plantes. A peu de carrer podem trobar la cultura, amb música, llibres, a més, de la cosmètica i tota la vesant electrònica. Algunes de les col·leccions limitades, que acostuma a tenir la prestigiosa botiga, també es poden trobar en aquest espai. A la planta de sota, s’hi pot trobar el bar – restaurant.

I a la planta de dalt, que esta formada per dos espais a diferent alçada, es on es troba la roba, calçat i accessoris que són o es convertiran en objecte de desig, i, es que, Colette és el primer trendsetter.


Aparador Colette


Referent mundial

Colette
Tot i què, acostuma a tractar-se d’un producte elitistita i, inclús, exclusiu, doncs, com ja hem comentat, ven moltes col·leccions limitades, el cert és que el ventall de preus és molt elevant. Això i el seu caràcter alternatiu, fa que sigui un punt de referència per a tot visitant fashionista de la ciutat. Doncs, tot i estar sempre molt ple de gent, el producte s’ofereix de forma pròxima i tocable, fugint de la imatge distant de molts multimarca d’aquest nivell.

La botiga multimarca, multicultural i multidisciplinari ha aconseguit al llarg dels anys que els seus aparadors de siguin els que marquen les tendències a nivell mundial.
 

Colette


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada