dilluns, 5 de novembre del 2012

Militar

L’estil dels uniformes dels exercits és una de les opcions més escollides per a l’street style.


Duresa i rigor

Com va proposar McQueen amb força en la seva presentació de la col·lecció d’aquesta temporada, la inspiració militar és una de les tendències estrella d’aquesta temporada. Les seves característiques principals són els talls estructurats que s’acostumen a reflexar en abrics i jaquetes, el color verd que a envaït els vestits amb efecte slim i el característic estampat camuflatge, el qual s’ha pogut trobar en pantalons, bruses i jaquetes.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara


Zara























Zara
Zara

A més, del colors i les estructures, hi ha complements, com les gorres, que utilitzen aquest auge per recuperar posició de mercat. El mateix passa amb les botonadures, les sivelles i les sabates de cordons. Les bosses també adopten forma de bandolera amb línies nítides. Així doncs, el verd, el negre i el daurat es mesclaran entre sí per crear un efecte dur.

Mango

Mango

Mango


Blanco



Contrast

És un estil que permet el total look, tot i que s’ha d’anar amb compte de no passar-se amb l’estampat camuflatge. Tot i això, accepta fantàsticament el contrast, ja sigui amb un estil molt suau que evoqui a la bondat, com per exemple, el tul de les fades. O també es pot contrastar amb un estil molt elegant, per exemple, amb elegants sabates salons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada